Stresscoaching/-rådgivning

Opnå mental sundhed gennem stresscoaching processen

Hvordan hjælper stresscoaching dig?

Når stressen aftager, starter vi langsomt op i dit tempo.

Efter 2. samtale i dit stresscoaching forløb får du konkrete råd til, hvordan du skaber ro omkring dig, samt råd til din partner, hvis relevant.

Sammen (gen-)skaber vi et liv i mental balance. Vi identificerer handlinger og overbevisninger, der gør livet mere kompliceret end nødvendigt, og jeg giver dig målrettede øvelser og redskaber for øget mental trivsel.

Til sidst arbejder vi med dine adfærdsmønstre og værdier, så du kan sikre dig et liv uden stress.

Du får gode råd med hjem til, hvordan du bedst får ro omkring dig og der er ligeledes også gode råd til en eventuel partner.

Forskel på kortvarig- og langvarig stress

Har du kortvarig stress, vil vi i vores samtaler opdage nye muligheder. Du har ansvaret for dit liv og tager beslutning om, hvorvidt du vil ændre på noget. Jeg dømmer ikke – der er ikke noget, der er “rigtigt eller forkert”.

Har du langvarig stress, vil min tilgang være mere rådgivende end coachende. Det skyldes, at stress giver manglede overskud, nedsætter evnen til at tage beslutninger og fjerner det forkromede overblik. Derfor vil du opleve, at jeg støtter dig i din proces, bl.a. ved at

  • jeg stiller dig spørgsmål for at indsamle viden
  • jeg styrer samtalen
  • jeg giver dig min vurdering mht. en evt. sygemelding, en (tids-)prognose og handlingsplan for, hvad der kommer til at ske
 
(Gen-)skab et liv, hvor du er i balance og har dit mental velvære i fokus.

UDBYTTE AF ET STRESSCOAHING FORLØB

Stressrådgivning og stresscoaching hjælper dig til at opnå en større mental sundhed

Processen

Når jeg har fået nok viden om dig og dit liv. Det skaber ny selvindsigt og klarhed som du kan vælge at omsætte til ændringer i dit liv så det fremadrettet giver større mening og en sund mental trivsel.

Du får min vurdering af, hvor du er i processen, hvor lang tid du skal regne med det tager og du får min vurdering af. hvilke ændringer der skal til, for at ændre din nuværende stress-situation og trivsel.

Du får i forløbet redskaber tilpasset dig, som du kan bruge fremover, når du føler dig presset eller overbelastet, så du undgår at havne samme sted igen.

Du får en stressrådgiver, der selv har haft alvorlig stress, været sygemeldt og af den grund mistede mit job. Jeg genkender dine faser, forstår din håbløshed og, hvordan du har det fysisk og psykisk.

Forløbet for alvorlig stress består af flere sessioner i et struktureret forløb. Først får du en gratis telefonsamtale, hvor du deler din situation, stiller spørgsmål og mærker vores kemi. Derefter mødes vi og dykker dybt, så du kan opnå større styrke og selvindsigt.

Mental velvære opnås gennem stresscoaching eller stressrådgivning

Du kan ved at følge mig på Facebook og Instagram få viden om stress. Jeg kommer med løbende anbefalinger og gode råd til, hvordan du bedst opnår en stressfri tilværelse eller reducerer dine evt. stresssymptomer. Håber du har lydt til at følge med.

Feedback fra kunder

Anbefaling til et stresscoaching forløb hos Eva Arentoft

“Jeg lærer, at ved at holde pauser og skabe ro indeni, kan jeg stadig skabe gode resultater. Eva kan klart anbefales”

Drømmer du om et liv med større mental sundhed og velvære? Så prøv et stresscoaching stressforløb hos Eva Afrentoft

Eva er rigtig god til at skabe et roligt rum, hvor der føles naturligt at tømme hjertet, uanset hvad man bærer på” 

 

Stresscoaching hjælper dig med at blive stressfri både nu og fremadrettet. Få de rette redskaber og indsigter med dig til at skabe balance i dit liv

“Eva er forstående, lyttende og dejligt nærværende, hun har både teori og egne oplevelser med.”